Academy Hotel – Venus

Descriere: Locația aproape de plajă, interioarele elegante și serviciile de calitate fac din hotelul Academy din Venus, locul perfect în care să vă petreceți vacanța la mare.
Proprietatea pune la dispoziție un spațiu de joacă pentru cei mici, terasă și grădină, un teren de tenis, cameră de bagaje și serviciu de concierge, săli de evenimente și o parcare privată, gratuită și supravegheată.
Pentru ca șederea aici să fie una confortabilă, unitățile de cazare sunt dotate cu minibar, TV, birou, internet gratuit, balcon cu vedere și băi private, iar în imediata apropiere a hotelului se află plaja Venus Beach, terase, restaurante și magazine.

Adresă: Strada Dem Rădulescu, Venus 905504

Telefon: 0241 732 290

Email: rezervari@academyhotel.ro

Facebook: www.facebook.com/AcademyHotelVenus/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/veronica.ro.html

Website: www.hotelacademy.ro/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 408 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.9/10 din 551 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here