Aqvatonic Hotel – Steaua de Mare – Eforie Nord

Descriere: Hotelul Aqvatonic – Steaua de Mare din stațiunea litorală Eforie Nord oferă turiștilor interioare moderne și elegante, dar și facilități de spa și wellness. Proprietatea are două piscine, iar ca facilități de wellness, aceasta pune la dispoziție servicii de înfrumusețare, tratamente corporale, 16 zone de hidromasaj, o cameră cu sare de Himalaya, saună, un lounge de relaxare, sală de fitness și kinetoterapie.
Unitățile de cazare sunt decorate în stil minimalist și au toate dotările moderne (aer condiționat, seif, minibar, facilități de preparare a cafelei și băi private), unele bucurându-se chiar și de o priveliște deosebită.
Restaurantul Braseria al proprietății servește mâncăruri à la carte din bucătăriile italiane și mediteraneeane, iar barul de la etajul 14 oferă o vedere încântătoare pentru cei care vor să se bucure de o băutură selectă aici.
Aqvatonic – Steaua de Mare este un loc atât de apreciat de turiști datorită activităților puse la dispoziție: mai precis, oaspeții au acces la o sală de jocuri cu simulatoare auto, biliard, tenis de masă, darts şi jocuri de societate.
În imediata apropiere se află, desigur, plaja cu nisip auriu Eforie Nord Beach, dar și atracții turistice precum Parcul Acvatic din Eforie și centrul staţiunii Eforie Nord la 2,7 km. La 10 km distanță de Aqvatonic Hotel – Steaua de Mare se află Cazinoul din Constanța.

Adresă: Bulevardul Tudor Vladimirescu 39-43, Eforie Nord 905350

Telefon: 0341 447 555

Email: rezervari@complexsteauademare.ro

Facebook: www.facebook.com/ComplexSteauaDeMare/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/aqvatonic-steaua-de-mare.ro.html

Website: www.complexsteauademare.ro/aqvatonic-hotel/

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 1528 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 1528 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here