Astria Hotel – Complex Novum by the Sea – Olimp

Descriere: Apreciat pentru design, confort și facilități ultramoderne, Astria Hotel- Complex Novum by the Sea din stațiunea Olimp își întâmpină oaspeții într-o atmosferă aparte.
Complexul pune la dispoziție cazare cu restaurant, o piscină în aer liber, terasă și grădină, acces imediat la o plajă privată și spații de joacă pentru cei mici. Oaspeții cazați aici pot practica activități precum tenis de masă, mini-golf, pescuit, ciclism sau călărie.
Room service, bar, recepție deschisă non-stop, personal pregătit și prietenos, camere elegante, cu băi private și dotări moderne (aer condiționat, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, cuptor cu microunde, ceainic etc.), toate acestea sunt oferite de hotelul de 4 stele Astria Olimp pentru ca oaspeții să se bucure de un sejur relaxant, liniștit și deosebit.
De asemenea, la restaurantul proprietății se pot servi micul dejun, un brunch și cina, oaspeții având opțiunea de a încerca preparate gustoase din bucătăria internațională.

Adresă: Strada Olimp 16, Olimp 905503

Telefon: 0738 792 004 / 0720 00 33 95

Email: office@novumbythesea.ro

Facebook: www.facebook.com/novumbythesea/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/astria.ro.html

Website: www.astriahotel.com/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 452 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.2/10 din 54 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here