Atrium Hotel Mountain View – Predeal

Descriere: Având o poziție excelentă în stațiunea montană Predeal, hotelul Atrium Mountain View este chiar lângă telecabina Clăbucet și le asigură turiștilor unități de cazare elegante, un centru de spa, sală de fitness, restaurant, bar, sală de conferințe și petreceri potrivită pentru diferite întâlniri și evenimente, dar și multe alte facilități moderne.
Camere au aer condiționat, băi private și balcoane, iar zona de spa include cadă cu hidromasaj, saună și facilități de wellness. Pentru un plus de confort și liniște, proprietatea pune la dispoziție atât o terasă de unde se pot vedea pârtiile, cât și facilități de grătar.
La restaurant se pot încerca preparate din bucătăriile locale și internaționale, iar la bar se pot servi diferite băuturi.
Proprietatea oferă parcare privată, gratuită și supravegheată video și serviciul de transfer la aeroport.

Adresă: Strada Tudor Vladimirescu 24, Predeal 505300

Telefon: 0344 807 993 / 0 771 081 594

Email: office@atlashotels.ro

Facebook: www.facebook.com/Atrium-Hotel-Mountain-View-Predeal-505383563229942

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/aura.ro.html

Website: www.atriumhotels.ro/atrium-hotel-mountain-view-predeal-home/

Notă recenzii Google: 3.9/5 din 189 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.2/10 din 142 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here