Blue Beach Studios – Mamaia

Descriere: Blue Beach Studios pune la dispoziția oaspeților săi apartamente în sistem self-catering, complet echipate și cu vedere panoramică, dar și 2 vile spațioase și moderne.
Locația excelentă – în zona de nord a stațiunii Mamaia – și numeroasele facilități fac din această proprietate alegerea perfectă pentru o vacanță la mare. Dintre aceste facilități, menționăm acces imediat la plajă, terasă și grădină, loc de joacă pentru copii, bar și restaurant, depozit pentru bagaje, internet gratuit, facilități de wellness și parcare gratuită.
Restaurantul proprietății servește preparate cu specific grecesc, mediteranean și internaţional, unitățile de cazare sunt confortabile, personalul este foarte amabil, iar recepția hotelului este deschisă non-stop.
Oaspeții pot practica aici diverse activități precum facilităţi de sporturi nautice la proprietate, pescuit sau windsurfing.

Adresă: Aleea Lamia nr 6, Constanța 900001

Telefon: 0241 486 800

Email: info@bluebeach.ro

Facebook: www.facebook.com/BlueBeachStudios/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/blue-beach-studios.ro.html

Website: www.bluebeach.ro/index.php/ro/

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 218 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 352 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here