Continental Forum Arad

Descriere: Având un aspect grandios, interioare elegante și facilități moderne, Continental Forum este cea mai înaltă clădire din centrul orașului Arad și o locație perfectă pentru un sejur sau întâlniri de afaceri.
Pe lângă faptul că unitățile de cazare includ toate cele necesare pentru o ședere plăcută, acestea au și balcoane private cu vedere către centrul vechi. Micul dejun oferit este unul foarte bogat, iar mesele se pot servi la restaurantul hotelului, un loc elegant unde vă puteți bucura de preparate locale și internaționale.
Room-service, recepție deschisă non-stop, săli de conferințe și evenimente, cafenea, terasă și internet gratuit sunt doar câteva dintre cele mai apreciate facilități puse la dispoziția oaspeților.

Adresă: Revolutiei Boulevard 79-81, Arad 310130

Telefon: 0372 578 800 / 0372 121 721

Email: reservation@continentalhotels.ro

Facebook: www.facebook.com/ContinentalForumArad

Instagram: https://www.instagram.com/continentalhotels/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/continental-arad.ro.html

Website: www.continental-forum-arad.continentalhotels.ro/

Notă recenzii Google: x/5 din x recenzii

Notă recenzii Booking: 8.4/10 din 2095 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here