Continental Forum – Târgu Mures

Descriere: Bucurându-se de o poziție centrală și având în apropiere mai multe instituții administrative, hotelul Continental Forum poate fi alegerea ideală pentru oricine se află câteva zile în Târgu Mureș.
Proprietatea oferă camere mobilate funcțional, cu o priveliște frumoasă și un aer cât mai intim, fapt pentru care este atât de recomandată și apreciată în rândul turiștilor. Bineînțeles că, restaurantul la care se servesc mâncăruri rafinate, barul în care se pot savura cocktailuri și alte băuturi, terasa frumoasă, room service-ul, sălile de conferințe și petreceri, accesul gratuit la internet în întreaga proprietate sunt alte servicii de calitate care contribuie la vacanța relaxantă și plăcută a celor cazați aici.
Micul dejun se poate servi în camera, personalul hotelului este foarte amabil, iar recepția are un program de lucru non-stop.

Adresă: Piața Teatrului 5, Târgu Mureș 540046

Telefon: 0372 658 800

Email: mures@continentalhotels.ro

Facebook: www.instagram.com/continentalhotels/

Instagram: www.instagram.com/continentalhotels/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/continental-tirgu-mures.ro.html

Website: www.continental-tirgu-mures.continentalhotels.ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 1056 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.6/10 din 1073 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here