Country Spa Retreat Snagov

Descriere: Hotelul de 5 stele din Snagov își întâmpină oaspeții într-un decor minunat, cu interioare și facilități care se ridică celor mai înalte standarde. Proprietatea oferă un centru de spa și wellness, o piscină exterioară, camere cu zone de relaxare, opțiunea de room-service, un restaurant, bar, terasă și grădină. Pe lângă aceste facilități, hotelul pune la dispoziție și pachete speciale curative și de detoxifiere.
Micul dejun este variat și consistent, iar la restaurant, oaspeții pot servi mâncăruri europene, dar și preparate fără lactoză, vegetariene și vegane. Oaspeții au acces gratuit la internet, iar ca activitate de divertisment aceștia se pot juca tenis de masă.
Recepția hotelului este disponibilă non-stop.

Adresă: Strada Ștefan cel Mare nr.125, Ciofliceni 077166

Telefon: 0771 307 660 / 031.426.09.21

Email:

Facebook: www.facebook.com/countrysparetreat/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/country-spa-retreat.ro.html

Website: www.countryspa-retreat.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 109 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 588 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here