DoubleTree by Hilton Hotel Sighisoara – Cavaler

Descriere: În imediata apropiere a cetății Sighișoara se află Doubletree by Hilton Hotel Sighişoara Cavaler, un hotel ce se bucură de o locație excelentă și de o „înfățișare” impozantă, oferind oaspeților doar servicii de calitate. Accesul gratuit la centrul spa cu saună, baie de aburi și piscină interioară, camere spațioase și comode, serviciul de room-service, barul și terasa de vară sunt câteva dintre cele mai apreciate facilități.
Unitățile de cazare au toate dotările moderne (aer condiționat, minibar, TV, băi private), iar restaurantul hotelului are în meniu preparate tradiționale și internaționale, pentru ca dvs. să vă bucurați pe deplin de o vacanță deosebită.
De altfel, proprietatea pune la dispoziție săli de conferințe pentru 300 de persoane.

Adresă: Strada Consiliul Europei 6, Sighișoara 545400

Telefon: 0265 775 505

Email: rezervari@hotelcavaler.ro

Facebook: https://www.facebook.com/DoubleTreebyHiltonSighisoara/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/cavaler.ro.html

Website: www.hiltonhotels.com/ro_RO/romania/doubletree-by-hilton-hotel-sighisoara-cavaler/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 1586 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.2/10 din 1605 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here