Faleza Hotel by Vega – Galați

Descriere: Cucerind prin arhitectura, interioarele și poziția pe malul Dunării, hotelul Faleza by Vega din Galați își întâmpină oaspeții de fiecare dată într-o atmosferă plăcută și elegantă. Suite și camere de familie, toate unitățile de cazare sunt moderne și mobilate funcțional, punând la dispoziție TV, minibar, aer condiționat și băi private. Unele  camere au și o frumoasă priveliște la Dunăre sau la biserica fortificată Precista.
Proprietatea are, de asemenea, o sală de mic dejun, cafenea, bar, terasă exterioară și săli pentru conferință și evenimente. La restaurantul LYRA din apropiere puteți încerca diferite preparate culinare.
Recepția este deschisă non-stop, accesul la internet este gratuit, iar parcarea privată este gratuită și supravegheată video. Gara se află la 2,7 km, iar la o distanță de câteva minute de mers pe jos se află Grădina Botanică.

Adresă: Strada Roșiori 1, Galați 800066

Telefon: 0336 401 940 / 0733 660033 / 0336 401939

Email: office@falezahotel.ro

Facebook: www.facebook.com/FalezaHotel.Galati/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/faleza-by-vega.ro.html

Website: www.falezahotel.ro

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 534 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 766 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here