Golden Time Hotel – Brașov

Descriere: Hotelul Golden Time este una dintre cele mai adecvate locații din Brașov pentru întâlnirile de afaceri, punând la dispoziția oaspeților unități de cazare elegante, un restaurant à la carte și multe alte facilități moderne.
Camerele sunt mari și au TV cu ecran plat, minibar și băi private, iar unele dintre ele au și balcon.
Restaurantul servește un mic dejun variat și consistent – tip bufet – și preparate cu specific libanez și internațional. 

Facilități de wellness precum saună, jacuzzi și centru de fitness sunt puse la dispoziție pentru o ședere cât mai plăcută.
Terasă de vară, cameră pentru bagaje, recepție cu program nonstop, internet gratuit în întreaga proprietate, săli de conferință și petreceri, toate acestea sunt servicii apreciate de către cei cazați la Golden Time Hotel.
La o distanță de 3 km de hotel se află Muzeul de Artă, Târgul de Crăciun din Braşov și Piaţa Sfatului; Poiana Brașov este la 16 km distanță de Golden Time Hotel.

Adresă: Calea București 99, Brașov 500360

Telefon: 0268 311 115 / 0729.49.90.20

Email: office@goldentimehotel.ro

Facebook: www.facebook.com/goldentimehotel/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/golden-time.ro.html

Website: www.goldentimehotel.ro/

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 591 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 897 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here