Grand Hotel Belvedere Brașov

Descriere: Un oraș încântător, plin de viață și frumuseți, Brașov atrage pe tot parcursul anului turiști bucuroși să-i descopere atât străzile medievale, cât și potecile din împrejurimi. La doar 700 de metri de centrul vechi al orașului, Grand Hotel Belvedere este o locație ideală pentru cei care vor să se relaxe la piscina din aer liber sau de priveliștea minunată. Interioarele sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiționat, minibar, băi private și balcon. Accesul la internet este gratuit, recepția disponibilă non-stop, iar parcarea privată este, de asemenea, gratuită.
Întâlnirile de afaceri se pot desfășura în liniște în sălile de conferințe. Mesele se pot servi la restaurantul hotelului, restaurant care prepară mâncăruri internaționale.
În imediata apropiere a hotelului Belvedere se află Piața Sfatului, Biserica Neagră, Aventura Parc Brașov, Telecabina Capra Neagră, Dino Parc sau cunoscutele pârtiile de schi din stațiunea Poiana Brașov.

Adresă: 26 Strada Stejerișului, 500122 Brașov

Telefon: 0735 404 169

Email: office@hotelbelvederebv.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel-Belvedere-Brasov-182814208407895/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/grand-belvedere.ro.html

Website: http://grand.hotelbelvederebv.ro/

One comment

 1. Nu recomand acest hotel. Nu se justifica prețul de 600 de lei pt o dubla având in vedere ca, camerele sunt destul de triste și obosite, perdeaua murdara, tapetul pătat, telecomanda stricata și găurită , caietul in care se scriu observatiile arată murdar și vechi, parca este din perioada interbelica, telefonul nu a funcționat , seiful nu a funcționat , cei de la Recepție destul de plictisiți și deloc amabili, excepție face un băiat tinerel , brunet cu ochelari.
  Micul dejun modest, destul de trist aranjat , arată ca la cantina. Dacă se termina un produs sau preparat , NU se aduce imediat , oaspeții rămân cu ceea ce este.
  Având in vedere ca este un hotel de 5 stele, personalul mai ales la micul dejun, ar trebui urgent instruit sa fie mai politicos cu oaspeții. Abia saluta, abia vorbesc. Nici vorba de buna ziua sau la revedere și mulțumim ca ne ati călcat pragul. Am plecat ca din gara, numeni nu ne a adresat o vorba.
  Piscina și sauna fac toți banii. Atât.
  Chiar și legat de sauna, abia se urnesc. I am rugat sa pregătească sauna (deoarece nu funcționează mereu) abia s au urnit. A trebuit sa le spun de câteva ori pana s a rezolvat problema. Tot motivau ca au treaba🙄
  Ffff urat.
  Nu as reveni niciodată la acest hotel, este scump si dim păcate ofera fff puțin.
  Alt hotel , de exemplu Shuster, cu bani mai putini, oferă o tratație, cazare și masa ceva de vis. Camerele arată ca in science fiction. Un salt in viitor de cel puțin 15 ani. Lux.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here