Grand Hotel Sofianu – Râmnicu Vâlcea

Descriere: Cucerind printr-o arhitectură clasică, interioare luxoase și amplasare excelentă în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, proprietatea Grand Hotel Sofianu pune la dispoziția oaspeților săi (pe lângă unitățile moderne de cazare) un centru de spa și wellness, un centru de evenimente, restaurant, bar și terasă.
Camerele sunt echipate cu toate cele necesare pentru o ședere cât mai plăcută (aer condiționat, minibar, Smart TV, WiFi gratuit, seif, aparate de cafea și ceai, băi private), iar restaurantul proprietății servește mâncăruri à la carte sau tip bufet cu specific românesc și internațional.
Facilitățile de spa și wellness includ o piscină interioară, două saune, o zonă de relaxare, o sală de fitness, cadă cu hidromasaj, tratamente de înfrumusețare și masaje.
Centrul de conferințe are 5 săli spațioase, potrivite pentru evenimente diverse.
Terasa de vară a hotelului Grand Sofianu este înconjurată de un parc și poate fi locul perfect pentru relaxare (proprietatea este alegerea ideală pentru familiile cu copii deoarece oferă, printre altele, un teren de joacă și activități pentru cei mici).
Oaspeții cazați aici se pot bucura de muzeul de artă găzduit de Grand Hotel Sofianu, terenurile de fotbal și tenis, parcul de skating, dar și de numeroasele facilități puse la dispoziție (personal profesionist, parcare privată, gratuită și supravegheată, room service etc.).

Adresă: Strada Știrbei Vodă, Râmnicu Vâlcea 240184

Telefon: 0350 431 697

Email: rezervari@hotelsofianu.ro

Facebook: www.facebook.com/GrandHotelSofianu/

Instagram: https://www.instagram.com/grandhotelsofianu/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/grand-sofianu.ro.html

Website: www.hotelsofianu.ro/ro/

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 1199 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 1859 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here