Hilton Garden Inn – București

Descriere: Hotelul impresionează prin eleganța sa, prin interioarele și facilitățile ultramoderne, dar și prin calitatea serviciilor puse la dispoziție. Hilton Garden Inn Bucharest se bucură și de o poziție excelentă în centrul vechi al orașului, în imediata apropiere a Teatrului Național București, oferind așadar o vedere deosebită.
Zonă de fitness, restaurant și bar, lounge comun și săli de conferință, toate acestea sunt doar câteva dintre facilitățile hotelului. Recepția hotelului este deschisă non-stop, iar la cerere este disponibil și serviciul de transfer de la/ către aeroport.
Pentru o ședere cât mai plăcută, camerele au zonă de relaxare, birou, TV și băi private, iar mesele se pot servi la restaurantul proprietății, un loc elegant, specializat în mâncăruri locale, europene și internaționale.
În apropierea hotelului Hilton Garden Inn București se află Parcul Cișmigiu, Librăria Cărtureşti Carusel, Ateneul Român și Muzeul de Artă, dar și numeroase cafenele și localuri.

Adresă: Strada Doamnei 12, București 030055

Telefon: 021 312 0300

Email: info@hgibucharest.com

Facebook: www.facebook.com/HGIBucharestOldTown/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/hilton-garden-inn-bucharest-romania.ro.html

Website: www.hiltonhotels.com/ro_RO/romania/hilton-garden-inn-bucharest-old-town/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 1582 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 4325 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here