Hotel 2D Resort and Spa – Neptun

Descriere: Bucurându-se de o poziție excelentă, chiar la 300 de metri de plajă, hotelul 2D Resort and Spa din Neptun oferă turiștilor unități de cazare moderne și elegante, cu băi private, aer condiționat și toate dotările necesare. Oaspeții se pot bucura de piscina exterioară, de sala de fitness, de centrul de spa cu saună și facilități de wellness.
La restaurantul proprietății se pot servi mâncăruri din bucătăria tradițională sau internațională sub formă de bufet.
În acest loc liniștit vă puteți relaxa în grădină sau la terasă, hotelul asigurând și activități de exterior precum darts, tenis de masă, biliard, tururi cu bicicleta, echipament de badminton, iar pentru copii, este amenajat special un teren de joacă în incinta proprietății.
Dacă ar fi să menționăm alte facilități, am spune de cele 3 săli de conferințe existente, piscina interioară sezonieră sau facilitățile de grătar. În plus, recepția are program non-stop, iar parcarea și accesul la internet sunt gratuite.

Adresă: Strada Delta, Neptun 905550

Telefon: 0241 491 250 / 0241-491.246

Email:  rezervari@2dhotels.ro

Facebook: www.facebook.com/2DHOTELS/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/2d.ro.html

Website: www.2dhotels.ro

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 1230 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.7/10 din 984 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here