Hotel Anda Sinaia

Descriere: Situat chiar în centrul orașului Sinaia, hotelul de 4 stele pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare confortabile și moderne, un restaurant unde pot servi preparate tradiționale, serviciu de room-service, săli de conferințe pentru evenimente și întâlniri de afaceri, bar, parcare și wi-fi gratuite.
Stațiunea montană este încântătoare în orice perioadă a anului. Hotelul Anda a fost renovat în mai 2013 și își întâmpină turiștii cu ospitalitate, într-o atmosferă elegantă, oferindu-le servicii de bună calitate: micul dejun este bogat și diversificat, personalul hotelului este amabil, iar în apropierea hotelului aveți mai multe restaurante și cafenele, precum și numeroase atracții turistice.

Adresă: Bulevardul Carol I 30, Sinaia 106100

Telefon: 0244 306 020 / 0723 306 020

Email: office@hotelanda.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel-Anda-Sinaia-504802579658536/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/anda.ro.html

Website: https://www.hotelanda.ro/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 635 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.6/10 din 976 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here