Hotel Astoria City Center – Iași

Descriere: Astoria City Center se află în centrul orașului Iași, având astfel Teatrul Național și diverse puncte de atracție în apropiere. Hotelul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută, oferindu-le camere și suite mobilate elegant, un centru de spa și wellness, dar și un restaurant la care se pot încerca atât mâncăruri tradiționale, cât și preparate internaționale.
Unitățile de cazare au aer condiționat, minibar, seif, băi private, iar centrul de spa include o saună, cadă cu hidromasaj și facilități de wellness (masaje de relaxare) astfel încât șederea aici să fie una cât mai relaxantă și confortabilă. Micul dejun se servește în fiecare dimineață, iar pe lângă toate cele menționate, hotelul pune la dispoziție și room service.
Recepția este deschisă non stop și personalul proprietății este foarte amabil.
Gara este la o distanță de 1 km, iar Aeroportul Internațional din Iași la 20 de minute de mers cu mașina.

Adresă: Strada Alexandru Lăpușneanu nr. 1, Iași 700057

Telefon: 0232 233 888

Email: receptie@hotelastoria.ro

Facebook: www.facebook.com/centrulvechiiasi/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/astoria.ro.html

Notă recenzii Google: 3.5/5 din 737 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.4/10 din 1897 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here