Hotel Balada – Saturn

Descriere: Hotelul de 3 stele, Balada, din stațiunea Saturn pune la dispoziția turiștilor unități de cazare confortabile, acces imediat la plajă, o piscină în aer liber și un restaurant à la carte.
Ca atare, camerele sunt decorate în culori calde, sunt spațioase și au aer condiționat, TV și băi proprii. Restaurantul hotelului servește mâncăruri cu specific românesc, iar barul sau terasa de vară din incinta proprietății sunt perfecte pentru relaxare.
Recepția este deschisă non-stop.

Adresă: Strada Lavrion, Saturn

Telefon: 0241 751 367 / 0241.755.559

Email: hotelbalada@thrmareaneagra.ro

Facebook: www.facebook.com/thrmareaneagra

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/balada.ro.html

Website: www.hotelbaladasaturn.ro/

Notă recenzii Google: 2.9/5 din 662 recenzii

Notă recenzii Booking: 5.7/10 din 200 recenzii

2 comments

  1. Am fost cazati in perioada 17-22iulie 2023…am ales pachetul ultra all inclusiv fiind cu 2copii mici,numai ca surpriza acesti 2copii mici nu au avut in meniu decat nuggets de pui non stop,intr-o seara la cina surpriza a fost si mai mare cand domnul bucatar probabil obosit a plecat un pic acasa iar turistii nu au gasit la cina nimic de mancare..cam despre asta este vorba personalul fiind doar 3copii care abia se tineau pe picioare nu puteau face fata fluxului de turisti..Cerând explicatii noilor „proprietari” de hotel ne-au raspuns sec mie si celorlalti turisti sa mergem in Mamaia…La acest hotel nu se vor decat incasari cat mai mari si multe de oferit se ofera decat aroganta si mizerie!!!pacat de amplasament in rest va recomand sa il evitati!!am avut 5zile de nervi ,stres si mizerie!!!

  2. Am fost in iulie. Ultra All inclusive de fapt varză inclusiv era mai corect. Este mult de scris dar mă rezum la atât: NICIODATĂ NU VOI MAI CĂLCA LA HOTEL BALADA DIN SATURN.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here