Hotel Buchenland – Gura Humorului

Descriere: Aflat în apropierea parcului de aventură Escalada, hotelul Buchenland din Gura Humorului pune la dispoziția oaspeților interioare moderne și elegante, o terasă, restaurant și bar. Accesul la internet în toată proprietatea este gratuit, la fel și parcarea privată.
Toate unitățile de cazare sunt mobilate funcțional, cu aer condiționat, TV, aparat de preparare a ceaiului sau cafelei, birou și băi private cu toate articolele necesare incluse pentru o ședere cât mai confortabilă și plăcută.
Micul dejun este variat și consistent și se servește în fiecare dimineață.
Ca activități de divertisment, la acest hotel se poate juca darts, tenis de masă sau biliard, iar pentru copii există puzzle-uri, jocuri și canale TV.
La o distanță de mai puțin de 5 km se află Mănăstirea Voroneț și Mânăstirea Humorului.

Adresă: Strada Uzinei, nr 4, oras, Gura Humorului 725300

Telefon: 0743 797 162

Email: office@hotelbuchenland.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelbuchenland/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/buchenland.ro.html

Website: www.hotelbuchenland.ro

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 177 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.5/10 din 385 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here