Hotel Capitol – Jupiter

Descriere: Hotelul Capitol se află chiar pe plaja „La Steaguri” din stațiunea Jupiter și pune la dispoziția turiștilor camere mari, curate și dotate cu toate cele necesare, o piscină, restaurant, terasă, grădină, teren de joacă și un club pentru copii.
Unitățile de cazare includ aer condiționat, TV, Wi-FI gratuit, balcon cu vedere la mare, băi private, iar restaurantul servește pizza și preparate cu specific internațional. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la bar, se pot juca tenis de masă sau se pot distra în sala de jocuri a hotelului.
Zonă de plajă privată, șezlonguri și umbrele de plajă, parcare gratuită, serviciu de concierge, cameră de bagaje, meniuri cu diete speciale, sală de conferințe, scaun de masaj, toate acestea sunt oferite oaspeților cazați la hotel Capitol.

Adresă: Strada Gala Galaction nr.20, Jupiter 905502

Telefon: 0752 111 022 / 0752 111 024

Email: office@hotel-capitol.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelcapitol.jupiter/

Instagram: www.instagram.com/hotelcapitoljupiter/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/capitol-jupiter-romania.ro.html

Website: www.hotel-capitol.ro/

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 960 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.7/10 din 282 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here