Hotel Caprioara – Covasna

Descriere: Hotelul de 4 stele Căprioara își întâmpină oaspeții într-o ambianță primitoare, punându-le la dispoziție camere spațioase și moderne, o zonă de spa și wellness, restaurant și bar. De asemenea, pentru un plus de relaxare și pentru o vacanță cât mai frumoasă aici, proprietatea oferă și o piscină interioară, o terasă și facilități de wellness (masaje și tratamente corporale).
Camerele au aer condiționat, TV, minibar, Wi-Fi gratuit, băi private și toate cele necesare pentru o bună ședere. Room service, mic dejun variat și consistent, recepție deschisă non-stop, personal amabil și profesionist, parcare privată gratuită, securitate non-stop și existența diferitelor activități de divertisment sunt alte avantaje care „asigură” celor cazați aici un sejur foarte plăcut.

Adresă: Strada 1 Decembrie 1918 1-2, Covasna 525200

Telefon: 0267 341 955 / 0267 342 347

Email: marketing@turismcovasna.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelCaprioaraCovasna/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/caprioara-covasna.ro.html

Website: www.turismcovasna.ro/

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 561 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 555recenzii

One comment

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here