Hotel Carol – Constanța

Descriere: Cu o arhitectură aparte și detalii ce păstrează aerul istoric, hotelul Carol din centrul orașului Constanța pune la dispoziția oaspeților unități de cazare spațioase și decorate în stil victorian, un restaurant, un centru de spa și wellness.
Ca atare, camerele sunt echipate complet, având TV cu ecran plat, aparat de preparare a ceaiului/cafelei, zonă de relaxare cu fotolii, Wi-Fi gratuit și băi private cu articole de toaletă incluse gratuit. Facilitățile wellness includ sala de fitness, cadă cu hidromasaj, saună, tratamente de masaj și un lounge spa.
Pentru ca șederea aici să fie confortabilă, proprietatea oferă o cameră pentru bagaje, săli pentru evenimente, room service și o parcare gratuită. Recepția este deschisă non-stop, iar personalul acestui hotel este foarte amabil și atent.
În imediata apropiere a hotelului Carol se află restaurante și cafenele, dar și puncte de interes turistic precum Muzeul de Artă, Piața Ovidiu și Cazinoul din Constanța.

Adresă: Strada Mihail Kogălniceanu 15, Constanța 900178

Telefon: 0241 552 100

Email: hotelcarol@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/hotelcarolconstanta/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/carol.ro.html

Website:  www.carolhotel.ro/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 301 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 713 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here