Hotel Carpentiere Arena

Descriere: Carpentiere Arena este un hotel la care ar trebui să rezervăm un sejur cel puțin o dată în viață, proprietatea impresionând prin locația de vis, interioarele și facilitățile ultramoderne, restaurantul, barul și piscina sezonieră puse la dispoziție oaspeților săi.
Unitățile de cazare au toate dotările moderne, băi private, aer condiționat, acces gratuit la internet, dar mai presus de acestea, balcon și o deosebită priveliște către munte.
Oaspeții cazați aici se pot bucura de terasa hotelului, de un mic dejun consistent tip bufet și pot practica, de altfel, diferite activități.
Personalul hotelului este atent și foarte amabil.
În apropierea hotelului Carpentiere Arena se află Arka Park și Pârtia Trecătoarea Lupilor.

Adresă: Valea Stezii FN, 557200 Răşinari, România

Telefon: 0740 053 350

Email: office@carpentiere-arena.ro

Facebook: https://www.facebook.com/carpentiereArena

Instagram: https://www.instagram.com/carpentierearena/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/carpentiere-arena.ro.html

Website: https://carpentiere-arena.ro/

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 120 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 192 recenzii

2 comments

  1. Camerele mult prea mici, te lovești de coltul patului…. În ultimile camere 11 și 12 se aude un zgomot infernal noaptea de la generator și nu te poți odihni. Mâncarea mult prea scumpa pentru ceea ce se poate oferi. Miros infect de kk lângă pârâul care trece prin fata hotelului . Miros de umezeala în camere..

  2. Un hotel superb, cu o vedere mirifica spre pădure. Am rămas plăcut impresionați de camerele mari și luminoase, de servirea ireproșabila, de piscina și sauna. Totul la superlativ!

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here