Hotel CASA CHITIC – Brașov

Descriere: În imediata apropiere a Pieței Sfatului din Brașov se află Casa Chitic, un loc extrem de apreciat de către turiștii care i-au trecut pragul, un loc deosebit, încântător prin aerul istoric și atenția la detalii. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare echipate cu TV, internet gratuit, birou, baie privată și tot ce este necesar pentru o bună ședere, dar și un restaurant unde, aceștia pot servi micul dejun tip bufet dimineața și alte preparate din bucătăria italiană, la prânz sau la cină.
Terasa cu vedere la muntele Tâmpa, Biserica Neagră și locurile frumoase din apropiere, room service și activitățile diverse oferite de Casa Chitic pot fi motivele principale pentru care să alegeți să vă petreceți câteva zile în această locație.
Recepția este deschisă non-stop, iar personalul proprietății este amabil și deschis să ajute cu informații.

Adresă: Strada Johann Gött 7, Brașov 500025

Telefon: 0720 331 144 /0722.361.305

Email: office@casachitic.ro

Facebook: www.facebook.com/casachitic/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/casa-chitic.ro.html

Website: www.casachitic.ro

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 182 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 1084 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here