Hotel Central Park – Sighisoara

Descriere: Având o poziție centrală în orașul medieval Sighișoara, dar și numeroase facilități moderne, Central Park asigură oaspeților săi un sejur relaxant, oferindu-le (pe lângă unitățile de cazare elegante) un restaurant, un bar, o grădină de vară și un lounge cu o cafenea.
Interioarele sunt decorate cu atenție, astfel încât să combine acea atmosferă aparte cu dotările moderne care fac șederea cât mai confortabilă (TV, minibar, picturi, internet gratuit, băi private). Micul dejun este variat și consistent și se servește în fiecare dimineață, în cameră. Personalul este foarte amabil, iar recepția proprietății este deschisă non-stop.
La o distanță de 15 km de hotel se află satele Viscri, Biertan și Mălâncrav.

Adresă: Piața Hermann Oberth 25, Sighișoara 545400

Telefon: 0365 730 006

Email: office@hotelcentralpark.ro

Facebook: www.facebook.com/CentralParkHotelSighisoara/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/central-park.ro.html

Website: www.hotelcentralpark.ro/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 619 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.0/10 din 1338 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here