Hotel Cerna – Saturn

Descriere: Aflat la doar câțiva metri de plajă, în zona central-nordică a stațiunii Saturn, hotelul de 3 stele Cerna pune la dispoziția oaspeților camere confortabile, terasă și restaurant cu specific local.
Unitățile de cazare au zonă de relaxare, vedere la mare și băi proprii și includ dotări precum aer condiționat, minibar și TV. La bar sau la terasă, oaspeții se pot relaxa la o băutură răcoritoare.
Cea mai apropiată plajă este Saturn Beach.

Adresă: Strada Corneliu Coposu, Mangalia

Telefon: 0241 752 005 / 0241.748.889

Email: hotelcerna@thrmareaneagra.ro

Facebook: www.facebook.com/thrmareaneagra

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/cerna.ro.html

Website: www.hotelcernasaturn.ro/

Notă recenzii Google: 3.0/5 din 463 recenzii

Notă recenzii Booking: 6.6/10 din 172 recenzii

3 comments

 1. groaznic din toate punctele de vedere. mancare alterata, servire groaznica, conditii oribile, preturi mari, platesti servicii de care nu beneficiezi, personalul se comporta f urata, neigienic, nu se schimba prosoapele, nici macar hartie igienica nu se aduce in camere. liftul se blocheaza, in camera in prima zi de cazare a trebui sa spal eu paharele pentru ca aveau urme de suc. La micul dejun daca ajungi dupa ora 9, nu mai gasesti nimic de mancare, in conditiile in care micul dejun este pana la ora 10. Tatal meu a facut indigestie dupa ce a mancat mici de la ei. la bucatarie personalul nu respecta normele de igiena. jenant

 2. de evitat

  totul lasa de dorit, nu beneficiezi de serviciile platite, ba chiar la final ni s-au cerut bani in plus pentru balcon, in conditiile in care pe voucher nu era specificat camera fara balcon, iar agentia prin care am luat biletul ne-a comunicat ca nu este in regula sa ceara bani extra. personal agasant, servire proasta, mancare proasta, murdarie, lift stricat, norme de protectie covid- zero, nici macar la bucatarie. conditii proaste, gandaci in camera, iar plata cu cardul nu le prea place ca nah, trebuie sa dea bon. gasesc diferite tertipuri prin care sa ceara bani de mic dejun, dar nul ofera, bani pentru parcare- dar nu ai loc, bani pentru camera cu balcon, dar in voucher nu se specifica asa ceva. calitate proasta- preturi mari, conditii jenante

 3. De evitat.
  Să mulțumească celor care au introdus voucherele de vacanță că altfel nu cred că mai erau mulți clienți dornici să experimenteze „figurile” administratorilor.
  Hotel vechi la care s-au făcut unele modificări dar departe de cele 3 stele cu care a fost clasificat.Uși vechi cu tocuri roase la care s-a adaptat o încuietoare cu cartelă, telefon pus pe masă fără să fie legat la o centrală (pus doar să bifeze un criteriu probabil), butonul de la dușul din baie bandajat cu leucoplast; de sub vasul de wc un izvoras se ivea discret ori de câte ori trăgeai apă. După ce faci un dus trebuie să aștepți un timp pentru a putea utiliza baia pentru că apa se scurge foarte lent. Mic dejun de tip bufet suedez dar asistat, adică personalul era instruit cât anume să-ți pună în farfurie (exclus să mai ceri încă un iaurt sau un pachețel de unt (ți se spune că trebuie să ajungă pentru toată lumea).Șefa oricum e prima care face împărțirea, la „cap de linie”.
  Pentru că am rezervat 2 camere, am rugat-o pe tînăra de la recepție ca daca este posibil, una dintre camere să fie cu vedere către mare.Răspunsul a fost : „să vedem”. Desigur că știam ce înseamnă acest „să vedem” dar am sperat (dată fiind vîrstă tinerei) că metehnele vechi nu se transmit.Evident m-am înșelat, întrucât rugămintea noastră a rămas fără rezultat ( nu am dorit să cotizez pentru ca „vederea” tinerei să se „îmbunătățească”).
  Nu recomand acest hotel.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here