Hotel Cetatuia – Măgura

Descriere: Bucurându-se de o poziție retrasă, în mijlocul naturii, proprietatea Cetățuia din Măgura pune la dispoziția turiștilor camere confortabile cu acces gratuit la internet, grădină și terasă, un restaurant à la carte și, mai presus de toate, o priveliște deosebită.
Mic dejun, prânz, cină sau cocktailuri pot fi servite la restaurantul hotelului, un loc intim, unde oaspeții pot gusta preparate cu specific italian, local sau internațional.
Din gama de activități disponibile la această cazare, menționăm drumețiile, ciclismul, tirul cu arcul, badminton, tenis de masă, locul de joacă destinat copiilor și biblioteca. Cetățuia mai oferă și un lounge comun, cameră de bagaje, săli de conferințe și petreceri și o parcare privată gratuită.
La 3 km se află Mânăstirea Ciolanu.

Adresă: Strada Cetăţuii nr 1, Măgura 120129

Telefon: 0731 999 222 / 0722.735.533

Email: pensiuneacetatuia@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/pensiuneacetatuia/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/cetatuia.ro.html

Website: www.pensiunea-cetatuia.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 727 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 390 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here