Hotel Cherica – Constanța

Descriere: Îmbinând detaliile clasice, istorice cu dotările moderne, hotelul Cherica din Constanța are un aspect grandios și o poziție excelentă în orașul Constanța, oaspeții cazați aici având plaja la doar 250 de metri.
Clădirea renovată pune acum la dispoziția turiștilor unități de cazare elegante, spațioase și echipate cu aer condiționat, internet gratuit, TV LCD, seif și băi private; unele camere au zonă de relaxare cu birou, aparate pentru ceai și cafea și diverse alte dotări.
Cherica Hotel oferă săli de conferințe și petreceri, room service, mic dejun în cameră, recepție cu program non-stop, serviciu de transfer la/ de la aeroport, parcare gratuită și supravegheată video.
Printre altele, proprietatea are o terasă, un restaurant à la carte ce servește preparate din bucătăria europeană și un bar cu băuturi rafinate.
Muzee, magazine, Portul Tomis, Cazinoul din Constanța, Satul de Vacanță și plaje cu nisip auriu se află în imediata apropiere a hotelului Cherica.

Adresă: Strada Ștefan cel Mare, Constanța

Telefon: 0241 617 174

Email: hotel@cherica.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelCherica/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/cherica.ro.html

Website: www.cherica.ro/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 225 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 657 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here