Hotel Ciucas – Băile Tușnad

Descriere: Hotelul balnear aflat în centrul stațiunii Băile Tușnad, în proximitatea lacului Ciucaș, își încântă mereu oaspeții prin calitatea serviciilor și atmosfera primitoare. Unitățile de cazare au dotări moderne pentru o ședere cât mai plăcută, iar unele dintre ele au balcoane private, cadă cu hidromasaj sau zonă de relaxare.
Băi galvanice și sărate, împachetări cu nămol, masaje cu aromaterapie și multe alte terapii vă sunt puse la dispoziție. La centrul de wellness puteți alege dintr-o gamă variată de tratamente, și vă puteți relaxa la piscină, la saună sau în cada cu hidromasaj.
La restaurantul hotelului puteți servi mâncăruri din bucătăria tradițională. Micul dejun este unul tip bufet, variat și consistent.

Adresă: Aleea Sfânta Ana 7, Băile Tușnad 535100

Telefon: 0266 335 004

Email: contact@hotelciucas.ro

Facebook: www.facebook.com/HBHotelsBT/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/ciucas.ro.html

Website: www.hotelciucas.ro

Notă recenzii Google: 3.9/5 din 757 recenzii

Notă recenzii Booking: 8/10 din 524 recenzii

One comment

  1. Mâncarea de la restaurant :porții foarte mici.deserturi preambalate..ospătari nepoliticosi..grabiti..Servirea mesei se face într un spațiu delimitat,la mese mari înghesuite.. Multe persoane cu probleme locomotorii”obligate”sa se înghesuie in spatii mici deși restaurantul este liber.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here