Hotel Clermont – Covasna

Descriere: La mai puțin de 3 km de Covasna, hotelul Clermont este plasat într-o zonă liniștită, are un aspect grandios și numeroase facilități care îi încântă pe turiști. Unitățile de cazare sunt moderne și elegante, având toate cele necesare (TV, aer condiționat, balcon, Wi-Fi gratuit, birou și băi private), iar restaurantul proprietății este un loc foarte plăcut în care oaspeții pot încerca preparate din bucătăria internațională. De altfel, piscina interioară, terenul de tenis, centrul de spa și wellness, pista de bowling, terasa și grădina proprietății sunt alte atuuri care conving ușor și imediat că șederea aici poate fi una minunată.
Room service, sală de fitness, zonă și echipament de joacă pentru exterior (pentru copii), activități diverse de exterior (perete de alpinism și traseu cu frânghii, biliard, tenis de masă, echipament de badminton, închirieri biciclete etc.) sunt alte facilități puse la dispoziție pentru ca cei cazați aici să se bucure la maximum de o vacanță frumoasă.
Parcarea privată este gratuită și monitorizată video, recepția deschisă non-stop, iar personalul mereu atent și primitor.

Adresă: Strada Mihai Eminescu 225A, Covasna 525200

Telefon: 0267 342 123

Email: receptie@clermonthotel.ro

Facebook: www.facebook.com/Hotel-Clermont-197369647003828/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/clermont.ro.html

Website: www.clermonthotel.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 1384 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 318 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here