Hotel Continental – Suceava

Descriere: Aflat în centrul orașului Suceava, hotelul Continental își încântă oaspeții prin interioarele decorate cu bun gust și mobilate funcțional, dar și prin calitatea serviciilor pe care le oferă.
La restaurantul hotelului se pot servi preparate atât din bucătăria locală, cât și din cea internațională, într-o atmosferă plăcută și confortabilă, iar la bar se pot servi diverse băuturi. Personalul este foarte amabil și profesionist, iar recepția este deschisă non-stop.
Terasă frumos amenajată, room service, săli de evenimente, internet gratuit, parcare gratuită, meniuri cu diete speciale; toate acestea sunt câteva dintre facilitățile oferite de Hotel Continental, astfel încât vacanța aici sau călătoria în interes de afaceri să fie cât se poate de intimă și liniștită.

Adresă: Strada Mihai Viteazul 4, Suceava 720057

Telefon: 0372 304 904 / 0372 121 721

Email: suceava@continentalhotels.ro

Facebook: www.facebook.com/ContinentalSuceava/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/continental-suceava.ro.html

Website: www.continental-suceava.continentalhotels.ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 948 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.4/10 din 1429 recenzii

2 comments

  1. Pe partea de curatenie am rămas plăcut surprinsă
    Personal primitor
    Mi a plăcut foarte mult primirea ,atenția și profesionalismul de care au dat dovada tot personalul in special doamnele de la curatenie

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here