Hotel Corsa – Mangalia

Descriere: Aflată chiar lângă plajele cu nisip ale orașului Mangalia, proprietatea Corsa își așteaptă turiștii într-un cadru deosebit, cucerindu-i cu camerele elegante cu vedere la mare, dar și cu grădina atent îngrijită unde aceștia se pot bucura de liniște și relaxare. Tot aici, se pot desfășura activități precum tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, ciclism, tenis de masă, darts, snorkeling și sporturi nautice (pentru copii există un loc de joacă destinat numai celor mici).
Unitățile de cazare sunt mobilate funcțional și includ toate cele necesare pentru o ședere plăcută, iar barul hotelului este un loc în care oaspeții pot savura o băutură selectă într-un cadru cât mai intim. Micul dejun se poate servi în cameră, iar pentru cei mici există bufet potrivit copiilor.
Parcare privată și supravegheată, zonă de plajă privată, recepţie deschisă nonstop, lounge comun, săli de conferințe și evenimente, toate acestea sunt puse la dispoziția oaspeților de către hotelul Corsa.

Adresă: 11 Teilor Street, Strada Frumoasei, Mangalia 905500

Telefon: 0747 338 245 / 0341 – 108 576

Email: office@hotelcorsa.com

Facebook: www.facebook.com/hotelcorsaplajacorsa/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/corsa.ro.html

Website: www.hotelcorsa.com/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 471 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 799 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here