Hotel Crisalpin – Brașov

Descriere: În imediata apropiere a pârtiei de schi Bradul din Poiana Brașov, proprietatea Crisalpin își întâmpină oaspeții într-o atmosferă primitoare, oferindu-le camere moderne și confortabile, o saună și un centru de fitness, terasă, grădină și facilități de grătar.
Toate unitățile de cazare au băi private, TV cu ecran plat și frigider, iar unele dintre ele au balcon, vedere la munte și zonă de relaxare. Internetul este disponibil și gratuit în întregul hotel, recepția are program de lucru non-stop, iar pe lângă toate acestea, Crisalpin Brașov are un depozit de schi gratuit, parcare privată gratuită, un lounge comun, un loc de joacă pentru copii, echipament de badminton și de tenis.
Un sejur petrecut aici poate fi cea mai inspirată alegere, mulțumită facilităților puse la dispoziție, dar și personalului foarte amabil.

Adresă: Strada Poiana Ursului, Behind Favorit complex, Brașov 500001

Telefon: 0268 262 526 / 0757 05 08 33

Email: rezervari@hotelcrisalpin.ro

Facebook: www.facebook.com/Crisalpin

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/crisalpin.ro.html

Website: www.hotelcrisalpin.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 297 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 647 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here