Hotel Delfin – Mamaia

Descriere: Amplasarea excelentă a hotelului Delfin – aproape de plajă și mare – și serviciile de calitate puse la dispoziția oaspeților, fac din această proprietate, locația ideală pentru un sejur de câteva zile pe litoralul românesc.
Pentru ca vacanța petrecută aici să fie una cât mai plăcută și liniștită, hotelul Delfin oferă: acces imediat la plajă, terasă și grădină, recepție cu program non-stop și personal amabil, camere de familie și lounge comun.
De asemenea, unitățile de cazare sunt decorate cu bun gust și confortabile, având dotări precum: aer condiționat, televizor, frigider, internet gratuit, baie privată și zonă de relaxare cu fotoliu și masa de cafea.
În imediata apropiere, la doar câteva sute de metri de proprietate, se află parcul Aqua Magic, Satul de Vacanță din Mamaia, restaurante, magazine și cafenele.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0723 910 456 / 0725 918 834

Email: rezervaridelfin@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/Delfin-hotel-544234938991633/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/delfin.ro.html

Website: 

Notă recenzii Google: 3.8/5 din 328 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.9/10 din 631 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here