Hotel Dorna – Vatra Dornei

Descriere: Situat chiar în zona de schi Vatra Dornei, hotelul Dorna își așteaptă mereu oaspeții într-o atmosferă călduroasă și liniștită, punându-le la dispoziție unități de cazare elegante și servicii de calitate.
Camerele au aer condiționat, internet gratuit, băi private și toate cele necesare pentru o ședere plăcută, iar restaurantul proprietății servește atât preparate internaționale, cât și preparate cu specific tradițional românesc.
Terasă, facilități pentru grătar, cărucioare + zonă de joacă pentru copii, room service, facilități de wellness (masaje de relaxare, sală de fitness, saună) sau serviciile de curățenie sunt doar câteva dintre atuurile care conving rapid că această locație poate fi alegerea perfectă pentru o vacanță reușită.
Pe lângă toate acestea, hotelul Dorna pune la dispoziție diferite activități în afara locației (călărie, drumeții, caiac, pescuit și teren de tenis) pentru ca oaspeții să se bucure de o vacanță frumoasă și relaxantă.
Recepția are un program non-stop, iar personalul acestui hotel este atent și prietenos.

Adresă: Strada Tudor Vladimirescu 5A, Vatra Dornei 725700

Telefon: 0230 370 038

Email: rezervari@hoteldorna.ro

Facebook: www.facebook.com/Hotel.Dorna.Vatra.Dornei

Instagram: https://www.instagram.com/hotel_restaurantdorna/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/dorna-vatra-dornei.ro.html

Website: www.hoteldorna.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 1001 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 217 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here