Hotel Dumbrava – Bacău

Descriere: Bucurându-se de o poziție centrală și punând la dispoziție interioare luxoase, hotelul Dumbrava își întâmpină oaspeții într-un cadru primitor.
Camerele au băi private și includ toate cele necesare pentru un sejur plăcut (minibar, aer condiționat, TV, Wi-Fi gratuit), iar la restaurantul proprietății se pot servi mâncăruri internaționale. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la terasă, în grădina de vară a hotelului, la saună sau în centrul de fitness.
Hotelul Dumbrava oferă la un cost suplimentar facilități precum masaje, săli de evenimente, spălătorie și curățătorie. La câteva minute de mers pe jos, se află gara din Bacău și la 5 km Aeroportul Internațional.

Adresă: Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău 600045

Telefon: 0234 513 302

Email: office@hoteldumbrava.ro

Facebook: www.facebook.com/DumbravaBusinessResort/?rf=403474209696157

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/dumbrava.ro.html

Website: www.hoteldumbrava.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 1023 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 665 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here