Hotel Ensana Bradet

Descriere: Dacă vă doriți o vacanță de neuitat în zona Transilvaniei, atunci vă puteți caza la Ensana Bradet. Situată în Sovata, această locație vă pune la dispoziție o gamă diversă de servicii, tratamente și activități de agrement, dar și o atmosferă relaxantă într-un decor cu accente moderne.
Priveliștea încântătoare, camerele dotate cu toate cele necesare, atracțiile turistice din zonă, precum și facilitățile pe care le oferă turiștilor, fac din acest hotel, locul ideal pentru un sejur. Aici, vă puteți bucura de centrul spa, saună, centrul de fitness, dar și de un restaurant care oferă mic dejun, prânz și cină.
În apropiere, se află Lacul Ursu (cunoscut pentru nămolul său și concentrația de sare foarte ridicată – pentru afecțiuni locomotorii, dermatologice sau ginecologice-), Strandul Praid, și Havas Buscsin Ski Lift.
Ensana Bradet este apreciată de numeroși turiști; acest hotel fiind evaluat cu un scor excelent de 9,1.

Adresă: Strada Vulturului 68, Sovata 545500

Telefon: 0265 570 506

Email: reservation.ro@ro.ensanahotels.com

Facebook: https://www.facebook.com/Ensana.ROMANIA/

Rezervare Bookinghttps://www.booking.com/hotel/ro/bradet.ro.html

Website: https://www.ensanahotels.com/hotel-bradet/ro

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here