Hotel Excelsior – Mamaia Nord

Descriere: Apreciat pentru design, confort și facilități, hotelul Excelsior din zona de nord a stațiunii Mamaia, reușește să satisfacă cele mai exigente cerințe. Mai precis, proprietatea pune la dispoziția oaspeților camere cu dotări moderne (aer condiționat, birou, aparat de preparare a ceaiului/cafelei, TV cu ecran plat, baie și balcon), restaurant, bar, terasă și teren de joacă pentru copii, astfel încât un sejur de câteva zile petrecut aici să fie deosebit.
Alte facilități: acces imediat la plajă, vedere panoramică din camere, internet gratuit, room service, snack bar, mic dejun tip bufet sau continental, cameră de bagaje, serviciu de concierge și masaj.

Adresă: Strada D14, Mamaia-Sat 905700

Telefon: 0742 256 070

Email: –

Facebook: www.facebook.com/Hotel-Excelsior-Mamaia-Nord-242206419911168/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/excelsior-mamaia-nord.ro.html

Website: www.hotelexcelsiormamaianord.ro/

Notă recenzii Google: 4.4/5 din 78 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.0/10 din 279 recenzii

One comment

  1. Hotelul, camera, masa au fost ok.
    În jurul hotelului destul de mult praf, aglomerație, intr-o parte e șantier, în cealaltă parc de distracții de unde vine toată ziua și până spre dimineață foarte mare gălăgie și bubuiala că nu o oprește nici un termopan.
    Parcare cu barieră, dacă vrea cineva să intre claxoneaza, și nu contează că e zi sau noapte.
    Pentru liniște, odihna, relaxare nu recomand.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here