Hotel Gabriela – Vișeu de Sus

Descriere: Situat în Maramureș, în apropiere de Vișeul de Sus, hotelul pune la dispoziția turiștilor interioare elegante și moderne, facilități de spa și wellness, un restaurant, bar și terasă.
Unitățile de cazare au toate dotările moderne, iar unele dintre ele au și balcon. Centrul de spa și wellness include piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună, salină, dar și o sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, și un spațiu de joacă pentru copii.
Oaspeții pot servi masa la restaurantul hotelului, bucătăria acestuia pregătind atât mâncăruri tradiționale, cât și mâncăruri internaționale.
În proximitatea hotelului Gabriela, la 2 km distanță, se află calea ferată a Mocăniței.

Adresă: Strada Randunelelor, Nr.1, Vișeu de Sus 435700

Telefon: 0262 354 380

Email: office@hotel-gabriela.ro

Facebook: https://www.facebook.com/hotelgabriela.viseudesus

Instagram: https://www.instagram.com/hotelgabriela/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/gabriela.ro.html

Website: www.hotel-gabriela.ro/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 2177 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 628 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here