Hotel Ges Statiunea Mamaia

Descriere: Hotel Ges Statiunea Mamaia este situat în zona Cazinoului Staţiunii Mamaia, la 1 minut de acesta, pe faleza de promenadă. Acesta a fost inaugurat în anul 2016 şi este clasificat la 4 stele, oferind un nivel ridicat de confort oaspeţilor săi.

Aveţi posibilitatea de a alege între 6 tipuri de camere de cazare. Camerele sunt confortabilie, mobilitate modern, cu vedere la mare sau lac, iar patul poate fi matrimonial sau pentru o singură persoană.

Cele 6 tipuri de camere sunt:

 • Apartament cu vedere directă la mare (suprafaţa utilă de 52 mp)
  este compus din living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial şi alte dotări precum frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, două televizoare LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, chiuvetă, balcon.
 • Cameră dublă cu vedere laterală la mare (suprafaţa utilă cuprinsă între 22-30 mp)
  este compusă din mobilier masiv din lemn, pat dublu mare, frigider televizor LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, balcon.
 • Cameră dublă cu vedere la Lacul Siutghiol (suprafaţa utilă cuprinsă între 22-30 mp)
  este compusă din pat dublu, frigider, televizor LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, balcon.
 • Cameră dublă cu vedere la mare (suprafaţa utilă cuprinsă între 22-30 mp)
  este compusă din pat dublu, frigider, televizor LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, balcon.
 • Cameră twin cu vedere la lac (suprafaţa utilă de 38 mp)
  este compusă din două paturi de o persoană, canapea extensibilă, frigider, televizor LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, balcon.
 • Apartament Junior cu vedere la mare (suprafaţa utilă de 42 mp)
  este compusă din pat matrimonial, canapea extensibilă, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, două televizore LCD, Wi-Fi, aer condiţionat, seif, baie cu cabina de dus, balcon.

Pentru a servi băuturi, snack-uri sau preparate mai complexe vă stau la dispoziţie Restaurantul Galla, situat la etajul 4, şi sky barul situat la etajul 5.

Atracţii turistice în zonă: la doar 2,5 km distanţă se află Delfinariul din Constanta, la 1,1 km distanţă se află Satul de Vacanţă, la 650 de metri distanţă se află parcul acvatic Aqua Magic şi la circa 2 km distanţă se află centrul comercial City Park Mall, iar la câţiva paşi distanţă se afla Lacul Siutghiol. Aeroportul Mihail Kogălniceanu se afla la o distanţă de 31,5 km.

Adresă: Faleza Cazino, Statiunea Mamaia, 900001 Mamaia, România.

Telefon: 0770 508 571 | 0341 486 284

Email: rezervari@hotelges.ro | office@hotelges.ro | contabilitate@hotelges.ro

Facebook: https://www.facebook.com/gesmamaia/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/ges.ro.html

Website: https://hotelges.ro

Notă recenzii Google: 4,3/5 din 261 recenzii

Notă recenzii Booking: 8,8/10 din 501 recenzii

2 comments

 1. Totul ok, doar ca am descoperit ca mi-au disparut 2 inele de argint si o bratara care erau lasate in camera in buzunarul unei genti pe care nu o foloseam si era pusa in dulap. Acces in camera avea doar personalul de la curatenie……deci atentie mare.Pacat de conditiile super al hotelului.

  1. La superlativ totul,doar ca din camera mi-au disparut 2 inele din argint si o brat ara , specific acces in camera doar personalul de la curatenie, deci mare atentie la lucrurile de valoare.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here