Hotel Golden Palace – Mamaia

Descriere: Poziționat chiar pe plajă, hotelul Golden Palace se află la câteva minute de parcul Aqua Magic, Telegondola Mamaia și promenada pietonală. Majoritatea turiștilor care i-au trecut pragul a evaluat maxim această locația din aproape toate puncte de vedere (curățenie, amplasare, facilități și personal).
Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, TV, minibar și băi private, precum și un restaurant cu autoservire, cu mâncăruri din bucătăria tradițională și cea internațională. Oaspeții se pot relaxa atât la barul hotelului, cât și la terasa exterioară, foarte spațioasă.
Printre altele, pentru o taxa adițională, Golden Palace oferă acces la săli echipate pentru diferite evenimente și conferințe.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0730 140 156 /0722 787 381

Email: rezervari@hotelgoldenpalace.ro

Facebook: www.facebook.com/GoldenPalaceMamaia

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/golden-palace.ro.html?

Website: www.hotelgoldenpalace.ro/

Notă recenzii Google: 4.4/5 din 362 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 463 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here