Hotel Hanul Bran – Bran

Descriere: Hotelul este situat chiar lângă castelul Bran, la poalele munților Bucegi, iar poziția excelentă a acestuia îl aduce mereu în topul preferințelor turiștilor. Camerele și suitele mobilate funcțional și modern oferă, mai presus de toate, vedere către munte sau castel.
La restaurantul proprietății, într-o atmosferă relaxantă, cu aer istoric, se pot servi atât preparate tradiționale, cât și internaționale. Hotelul are, de asemenea, o terasă de vară și săli spațioase, potrivite pentru diverse evenimente.
Parcarea privată este gratuită, recepția are un program non-stop, iar accesul la internet este gratuit în tot hotelul.
În imediata apropiere a proprietății se află Castelul Groazei Bran, iar la o distanță de 7, respectiv 8 km Wolf Park Adventure și Rezervaţia de urşi de la Zărneşti.

Adresă: Strada General Traian Moșoiu 4, Bran 507025

Telefon: 0268 236 556

Email: rezervari@hanulbran.ro

Facebook: www.facebook.com/hanul.bran/

Instagram: www.instagram.com/hanulbran/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/hanul-bran.ro.html

Website: www.hanulbran.ro

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 1348 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.1/10 din 947 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here