Hotel Imparatul Romanilor

Descriere: Hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu cucerește privirile trecătorilor și a oaspeților prin arhitectura distinctă și interioarele elegante. Proprietatea pune la dispoziția turiștilor cazați aici serviciul de room-service, spa și centru de wellness ce includ piscină interioară, saună și sală de fitness.
Unitățile de cazare au toate dotările necesare, minibar, Wi-Fi gratuit și băi private. Restaurantul hotelului oferă un meniu variat, cu mâncăruri din bucătăria românească. De altfel, oaspeții se pot bucura și de băuturi fine servite la bar.
În imediata apropiere a proprietății, la doar 170 de metri se află Muzeul Naţional Brukenthal, iar la 500 de metri Muzeul de Istorie Naturală. De asemenea, în împrejurimile hotelului veți găsi restaurante și cafenele, dar și alte atracții turistice.

Adresă: Strada Nicolae Balcescu Nr. 4, Sibiu Old Town, 550159 Sibiu

Telefon: 0269 216 500

Email: sibiu@imparatulromanilor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ImparatulRomanilorSibiu/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/imparatul-romanilor-sibiu.ro.html

Website: www.sibiu.imparatulromanilor.ro

Notă recenzii Booking: 8.2/10 din 2344 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here