Hotel International – Iași

Descriere: Având o poziție centrală și facilități ultramoderne, Hotelul International din Iași pune la dispoziția oaspeților săi camere mari și confortabile, un restaurant și o zonă de spa și wellness. Aceasta din urmă include o piscină interioară, o saună uscată și una umedă, jacuzzi și o sală de fitness.
Interioarele sunt luxoase și elegante, reușind să se ridice celor mai exigente cerințe în materie de design interior. Unele camere oferă și o încântătoare vedere, însă dotări precum aer condiționat, minibar, TV, birou, seif și băi private sunt comune la toate unitățile de cazare. Internetul este gratuit în întreaga proprietate.
Restaurantul este un loc intim și plăcut, însă Sky lounge-ul cu vedere panoramică cucerește imediat oaspeții care vor să savureze o băutură în acest loc.
În apropiere se află Palatul Culturii din Iași, Catedrala Metropolitană, Opera Națională Română din Iași, Teatrul Național Vasile Alecsandri și multe alte atracții turistice.

Adresă: Strada Palat 5A, Iași 700032

Telefon: 0332 110 060 / 0332 10 072

Email: sales@hotelinternationaliasi.ro

Facebook: www.facebook.com/Hotelinternationaliasi/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/international-iasi.ro.html

Website: www.hotelinternationaliasi.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 1398 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 2012 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here