Hotel International Sinaia

Descriere: Farmecul orașului Sinaia îi face pe turiști să îndrăgească imediat acest loc în care istoria și aerul modern promit o vacanță foarte frumoasă. Pe lângă obiectivele turistice pe care le puteți descoperi în Sinaia, orașul are și multe locuri de cazare deosebite, care vă vor impresiona plăcut.
Hotelul International din Sinaia este unul dintre aceste locuri, un hotel care a încântat un număr mare de oameni care i-au trecut pragul prin facilități precum: 2 piscine interioare, centru spa, centru de înfrumusețare, facilități de catering, parcare gratuită, bar și zonă de divertisment. Aceasta din urmă vă pune la dispoziție 4 piste de bowling și 2 mese de biliard.
Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat, băile private cu articole de toaletă gratuite, dar mai presus de toate acestea, indiferent de camera în care vă veți caza, vă puteți bucura – cu siguranță – de vederea de la fereastră.
În sezonul rece, aveți posibilitatea de a folosi depozitul pentru echipamentul de schi, fără cost suplimentar.
Pe lângă restaurante și cafenele, în apropierea hotelului se află Castelul Știrbey, Mânăstirea Sinaia, Parcul Dimitrie Ghica, Castelul Peleș, Castelul Pelișor și Casa memorială George Enescu.

Această locație se bucură de numeroase aprecieri din partea turiștilor, fiind ideală pentru un sejur de câteva zile.

Adresă: Strada Avram Iancu 1, Sinaia 106100

Telefon: 0344 403 841

Email: marketing@hotelinternational.ro

Facebook: https://www.facebook.com/International12/

Rezervare Bookinghttps://www.booking.com/hotel/ro/international.ro.html

Website: https://www.internationalsinaia.ro/

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here