Hotel Kronwell Brașov

Descriere: Impresionând prin mulțimea de facilități ultramoderne, atenția la detalii, locația și calitatea serviciilor, Kronwell Brașov este un hotel de 4 stele cu un restaurant elegant, centru spa și wellness, sală fitness, saună și o piscină interioară.
Unitățile de cazare corespund celor mai înalte standard moderne și sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, sistem de lumini ambientale, sistem de încălzire prin pardoseală, televizoare HD, tabletă iPad și altele.
Pentru a profita din plin de vacanța lor, oaspeții hotelului se pot bucura de preparate gustoase la restaurant, de room service, mic dejun inclus, pătuțuri de copii (la cerere), bar și acces gratuit la internet. În apropierea hotelului se află Piața Sfatului din Brașov la o distanță de 3,5 km. La 15 km de proprietate se află stațiunea de ski Poiana Brașov.

Adresă: Bulevardul Gării 7A, Brașov 500203

Telefon: 0368 730 800

Email: reservations@kronwell.com

Facebook: https://www.facebook.com/kronwellbrasov

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/kronwell-brasov.ro.html

Website: https://kronwell.com/

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 2328 de recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here