Hotel Marea Neagra – Sinaia

Descriere: La o distanță de câteva minute de Castelul Peleș și Grădinile Regale, hotelul Marea Neagră din Sinaia încântă și atrage turiști datorită facilităților moderne de cazare, dar și poziției excelente. Interioarele proprietății sunt elegante, confortabile și spațioase, iar vederea către munții Bucegi fac dintr-o simplă vacanță, un sejur de neuitat.
Unitățile de cazare au băi private, balcon, televizoare, minibar și acces gratuit la internet. Micul dejun se poate servi atât în camera, cât și într-un lounge special amenajat pentru luat masa. Proprietatea mai pune la dispoziție un restaurant, bar, room service, o sală de conferințe, parcare gratuită și servicii pentru familii (spre exemplu, canale TV pentru copii, jocuri și puzzle-uri).
În apropiere se află Mănăstirea Sinaia, Castelul Stirbey, Dimitrie Ghica Park și Casa memorială George Enescu.

Adresă: Calea Codrului 8, Sinaia 106100

Telefon: 0736 517 838 / 0344 882 504

Email: office@hotelmareaneagra.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelmareaneagrasinaia/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/marea-neagra-sinaia.ro.html

Website: www.hotelmareaneagra.ro

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 691 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.9/10 din 530 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here