Hotel Meteor – Jupiter

Descriere: Situat în stațiunea litorală Jupiter, hotelul Meteor găzduiește oaspeții în camere confortabile cu băi private, oferindu-le, de asemenea, un loc de joacă pentru copii, terasă, bar, restaurant și acces imediat la plajă.
Astfel, micul dejun tip bufet este variat și consistent, iar toate unitățile de cazare includ TV cu ecran plat, frigider, aer condiționat, internet gratuit, balcon și baie cu articole de toaletă gratuite pentru ca oaspeții să aibă un sejur cât mai plăcut.
Recepția este deschisă non-stop, iar personalul hotelului este amabil și atent. Pentru o taxă adițională, proprietatea pune la dispoziție și săli spațioase potrivite pentru diferite evenimente.

Adresă: Str. Gala Galaction nr 22, 905502 Jupiter, România

Telefon: 0241 731 250

Email: office@hotel-meteor.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelMeteorJupiter/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/meteor.ro.html

Website: www.hotel-meteor.ro

Notă recenzii Google: 3.6/5 din 663 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.8/10 din 546 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here