Hotel Mihaela – Mamaia

Descriere: Oferind acces imediat la plajă, cazare confortabilă, bar și terasă, hotelul Mihaela din Mamaia își așteaptă oaspeții într-o atmosferă plăcută. Ca atare, camerele au dotări precum: aer condiționat, minibar, televizor, Wi-Fi gratuit și baie privată.
Locația excelentă, personalul amabil, camerele curate și micul dejun variat și consistent fac ca șederea aici să fie una relaxantă. De altfel, oaspeții beneficiază de o recepție deschisă non-stop, un lounge comun și o cameră de bagaje.
În imediata apropiere a proprietății se află numeroase magazine, restaurante și terase, dar și puncte de interes turistic precum Aqua Magic, Satul de Vacanță, Grădina Botanică și Delfinariu.

Adresă: Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0749 995 029

Email: – 

Facebook: www.facebook.com/HotelMihaela/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/mihaela-mamaia.ro.html

Website: –

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 121 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.0/10 din 147 recenzii

One comment

  1. Calitate pret nejustificat , lenjeria nu a fost schimbata niciodata in perioada sejurului , prosoapele nu au fost schimbate , micul dejun acelasi in fiecare dimineata , la rezervarea facuta am specificat 2 adulti si un copil de 4 ani , copilul nu a beneficiat de micul dejun ,nu a fost facuta curatenie niciodata in camera in perioada sejurului, nu este antifonata fonic usa se aude totul in camera de pe hol , nu este demn de cele 3 stele hotelul

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here