Hotel Milano Blue – Mamaia

Descriere: Cu o priveliște deosebită și facilități moderne, hotelul Milano Blue aflat pe promenada Mării Negre oferă oaspeților săi acces imediat la plajă, o terasă și interioare decorate cu bun gust pentru ca aceștia să aibă un sejur cât mai liniștit și relaxant. Astfel, unitățile de cazare au aer condiționat, televizoare, internet gratuit, balcon cu vedere panoramică și băi private cu articolele necesare de toaletă incluse gratuit.
Proprietatea pune la dispoziție și un depozit de bagaje, perfect pentru ziua în care oaspeții fac check-out, dar doresc să mai stea pe plajă. Recepția este deschisă non-stop, personalul este foarte amabil și discret, iar micul dejun servit aici este tip bufet, variat și consistent.
În proximitatea hotelului se află Aqua Magic, Telegondola Mamaia, Satul de Vacanță, Castelul Summer Club, cafenele și baruri.

Adresă: Promenada Statiunea Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0341 180 090 / 0745 702 663

Email: milanoblueoffice@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/hotelmilanoblue/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/milano-blue.ro.html

Instagram: https://www.instagram.com/milanobluehotel/

Website: www.milanobluehotel.ro/

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 297 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 712 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here